Maak een Afspraak
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlErgodruckpunt is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

ERGOTHERAPIE, ALS ALLEDAAGSE HANDELINGEN MOEILIJK ZIJN

ErgoDruckPunt is uw specialist voor ergotherapie in Arnhem, Westervoort en omstreken. We bieden zorg op maat (advies, training en hulpmiddelen) om dagelijkse activiteiten, thuis en op het werk, weer zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Bij ErgoDruckPunt in Arnhem bent u aan het juiste adres. We bieden zorg op maat door middel van advies, preventie, training en het inzetten van hulpmiddelen. Samen zorgen we ervoor dat u de dagelijkse activiteiten weer zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren. Voor ouderen die geen Nederlands spreken, of moeite hebben met de Nederlandse taal: het is fijn om te weten dat wij ook Arabisch spreken. Kwetsbare ouderen staan bij ons centraal. Het belangrijkste doel van ergotherapie is patiënten zo optimaal mogelijk te laten functioneren in het dagelijks leven. De ergotherapeut besteedt aandacht aan het uitvoeren van activiteiten die cliënten door ziekte, lichamelijke of psychische beperkingen of om sociale redenen niet goed (meer) kunnen uitvoeren. Zelfredzaamheid en behoud van zelfstandigheid staan centraal in het behandelingsproces. Een cliëntgerichte manier van werken geeft het behandelproces vorm. Dat betekent dat de ergotherapeut van ErgoDruckPunt samen met de cliënt naar oplossingen en mogelijkheden zoekt om betekenisvolle activiteiten (weer) op te kunnen pakken.

Analyseren van het probleem

We analyseren de problemen die u bij de dagelijkse handelingen ervaart op zowel lichamelijk als cognitief gebied en zoeken samen met u en eventueel betrokken mantelzorgers naar mogelijke oplossingen.

Zoeken naar oplossingen

Door uw mogelijkheden te benutten en te vergroten, dan wel door de omgeving aan te passen en/of te gebruiken leren we u om de activiteit weer zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Adviseren

ErgoDruckPunt is een vrijgevestigde praktijk gevestigd binnen Arnhem. Wij behandelen en adviseren (jong)volwassenen (16+) en ouderen in Arnhem en omgeving.

Behandelen

Behandelen en in begeleiding in een nieuwe situatie. De behandeling vindt veelal aan huis of op de werkplek plaats.

Ergotherapeut voor bedrijven

Ook voor bedrijven kunt u een ergotherapeut inschakelen. Maak vrijblijvend een afspraak om te bespreken wat een ergotherapeut u te bieden heeft.

Neem contact op